Презентація першого сезону подкасту «Анатомія особистості»

  • Illustration

    Назва:

    Лекція Сергія Гусятника «Подкаст як вміння розповідати історії»

    Коли:

    09.03.2024, початок 17:00

    Де:

    Аврора, пр-т Металургів, 40

    Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує на презентацію першого сезону подкасту «Анатомія особистості».

Подкаст – це універсальна форма розвитку вашого бренду, бізнесу, а також трансляції ваших цінностей та поглядів. Подкаст є максимально вільною формою, без чітко окреслених правил, але не все так просто. Хочете, щоб про ваш подкаст говорили? Доведеться його зробити вартим обговорень.
Перший сезон подкастів досліджує історії пʼяти креативних підприємців з Кривого Рогу, розповідаючи про їх проєкти та як вони вплинули на розвиток креативних індустрій в місті. Подкасти доступні на платформах Spotify, Apple Podcasts, YouTube, та SoundCloud.
Гості першого сезону Анатомії Особистості:
● Катерина Левченко — культурна менеджерка, грантрайтерка, мистецтвознавиця з Кривого Рогу. Засновниця 39.9gallery, організаторка артрезиденції RUDA project в Кривому Розі та ініціаторка створення KRCC. Має 9 років досвіду в управлінні культурними та креативними проєктами. Працювала в Пінчук Арт Центрі, музеї історії міста Києва, Мистецькому Арсеналі та УКФ.
● Ірина Божко — поетка, організаторка культурно-мистецьких подій у Кривому Розі, засновниця ГО «Порода». Протягом трьох років команда провела в місті 46 заходів: концертів, фестивалів, літературних читань, тематичних лекцій, воркшопів тощо. Від початку повномасштабної війни увесь прибуток від своєї діяльності організація передає на допомогу Силам Оборони та постраждалим цивільним — за цей час «Порода» задонатила понад 160 000 грн.
● Ірина Роік — проєктна менеджерка, волонтерка освітніх та культурних проєктів. Волонтерка в проєкті «Історичне літо» від 1КР та «Об'єднання Відповідальних Громадян». Співорганізаторка конференції «Надихаючі історії жінок під час війни», що пройшла в Кривому Розі у 2023 році. Працює в благодійному фонді Nova Ukraine.
● Гріша Невський — засновник флористичної студії @eezyumflowers, дизайнер та художник. В грудні 2023 організував благодійно техно вечірку у Кривому Розі. У січні та березні 2024 року організував маркет «Кривий» в головпоштамті. Художні твори Георгія брали участь в багатьох виставкових проєктах, зокрема в США.
● Сергій Гусятник — режисер та продюсер. Понад 10 років у сфері відеопродакшену. Співзасновник Brahmafilms та Podcast Service UA, продюсер студії звукозапису Rakurs Records. Автор YouTube проєкту Rakurs Records Live та After Live.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.
Запис першого сезону подкастів відбувся за підтримки посольства США та записаний в America House у Львові.