Open Call: Study Trip to Lviv

  • Illustration

    Назва:

    Open Call: Study Trip to Lviv

    Коли:

    Дедлайн 08.01.2024



    Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує менеджерів і менеджерок культури та креативних підприємців міста взяти участь у конкурсі на участь у професійній подорожі до міста Львів. 

Криворізький Центр Сучасної Культури / KRCC запрошує менеджерів і менеджерок культури та креативних підприємців міста взяти участь у конкурсі на участь у професійній подорожі до міста Львів. Маючи на меті сприяти обміну досвідом та розвитку професійних навичок в галузі культури та креативного бізнесу, цей захід створює унікальну можливість для учасників та учасниць вивчати інноваційні підходи, спілкуватися з визначними фахівцями та фахівчинями та встановлювати партнерські зв'язки у культурній сфері.
Що ви отримаєте:
● Вивчите передові практики та інноваційні підходи у галузі культури, методи ведення проєктів, стратегії маркетингу, а також кращі практики в організації культурних заходів та креативних підприємств.● Зустрінетесь з іншими професіоналами у галузі ККІ та встановите нові партнерські відносини, обміняєтесь ідеями та можливостями для майбутньої співпраці.● Покращите свій професійний статус, представляючи свої досягнення та досвід під час заходів та конференцій. Покращите репутацію в галузі та відкриєте нові можливості для кар'єрного зростання.● Надихнетесь знайомством з різноманіттям культурних ініціатив та проєктів у Львові на створення нових ідей і підходів у власній роботі.
Що ми пропонуємо:
● Насичена програма відвідування культурних інституцій у Львові;● Обмін досвідом з фахівцями та фахівчинями культурних індустрій та креативними підприємцями Львова;● Покриття витрат на проїзд, проживання та харчування.
Вимоги до учасниці або учасника:
● Досвід роботи в галузі культури та ККІ від 1 року, що може бути підтверджений з відкритих джерел (соцмережі, сайти тощо);● Проживання в Кривому Розі та професійна діяльність на криворізькій культурній/мистецькій сцені;● Офіційне працевлаштування в культурній інституції/креативному підприємстві.● Мотивація до участі та професійному розвитку.
Дедлайн: 8 січня 2024 року.
Виїзд з Кривого Рогу 21 січня.Повернення до Кривого Рогу 28 січня.
Активність реалізовується за підтримки Посольства США в Україні.