Розігруємо роботу etchingroom1!

  • Illustration

    Розіграш роботи за донат від 3000 грн!

     Переходьте за посиланням та донать суму на втілення фестивалю, а ми вам подаруємо роботу київського колективу etchingroom1! Не забудьте надіслати знімок з екрана у приватні повідомлення! 

Опис: EtchingRoom1, папір, офорт, оформлена в деревʼяну раму, 2020

EtchingRoom1 – офортна студія у Києві, заснована художницями Крістіною Ярош та Анною Ходьковою у 2016 році. Студія брала участь у виставках в Україні та за кордоном, є призером Другої Національної бієнале молодого мистецтва (Харків, 2019), конкурсу Молодих Художників та Художниць МУХі (Київ, 2019), Фестивалю молодих українських художників (Київ, 2017). Працюють в техніці офорта, також створюють мозаїки та інсталяції.

Робота стане вагомим доповненням до вашої мистецької колекції.

Фестиваль міської культури «КривБаз» - це проєкт про сучасне міське дозвілля. Це захід, на якому найвищою цінністю є взаємодія та комунікація між людьми, особистісний та культурний розвиток, поширення креативності і нетворкінг, а кожен гість стає частиною культури добросусідства.

Нещодавно ми оголосили про збір коштів для втілення другого фестивалю міської культури «КривБаз» на краудфандинговій платформі «Моє Місто». Кожен та кожна може долучитись до збору задонативши комфортну суму, або вибрати винагороду за донат.